Bank.nl geeft informatie en vergelijkt bankproducten in Nederland. Let op: Wij zijn geen financiële instelling of bank.

Tot € 100 bonus voor nieuwe klanten van Raisin

Laatst bijgewerkt op: 29 april 2024
Milou Ros Auteur:

Milou Ros is werkzaam als financieel tekstschrijver. Zij schrijft teksten voor verschillende websites in de financiële dienstverlening en heeft een Bachelor Journalistiek van Hogeschool Windesheim te Zwolle behaald.

Leestijd: 2 minuten
Sparen bij Raisin

Nieuwe klanten van spaarplatform Raisin kunnen tijdelijk tot € 100 aan bonus ontvangen. Om voor de actie in aanmerking te komen, dienen particuliere klanten zich vóór 15 juni 2024 te registreren met de bonuscode BEGIN100. Vervolgens moeten ze vóór 30 juni 2024 een spaarrekening of spaardeposito openen en daarop een saldo van een bepaalde hoogte storten om een passende bonus te ontvangen. De voorwaarden van de tijdelijke actie worden hieronder toegelicht.

Voorwaarden van de tijdelijke actie van Raisin

Wie nog geen klant is van Raisin kan zich vóór 15 juni 2024 registreren om kans te maken op een bonus tot maar liefst € 100. Daarvoor dient bij de registratie de bonuscode BEGIN100 te worden gebruikt. Daarna moet er vóór 30 juni 2024 een eerste spaardeposito of spaarrekening worden geopend met een minimale duur of looptijd van 6 maanden.

De hoogte van de bonus die de nieuwe klant ontvangt, hangt af van het kernsaldo op het spaarproduct. Het kernsaldo is het laagste saldo dat de klant op het eerste spaarproduct (spaarrekening of spaardeposito) heeft staan in de eerste 6 maanden na opening. De actie geldt niet voor een combinatie van producten.

In de onderstaande tabel staat wat de hoogte van de bonus bedraagt voor ieder kernsaldo.

Kernsaldo*Bonus**
€0,00 – €4.999Géén
€5.000 – €19.999€25,00
€20.000 – €49.999€50,00
€50.000 – €84.999€75,00
Vanaf €85.000€100
*Het kernsaldo is het laagste saldo op het eerste spaarproduct (geen combinatie van producten) in de eerste 6 maanden na opening. De eerste storting moet minimaal €5.000 zijn om in aanmerking te komen voor de bonus.
**De bonus is alleen geldig voor particuliere klanten en kan niet worden gecombineerd met andere acties en campagnes.       

Registreren voor de bonusactie

Hieronder wordt in stappen uitgelegd hoe nieuwe klanten in aanmerking kunnen komen voor de tijdelijke bonusactie van Raisin.

  1. De bonuscode BEGIN 100 moet aan het einde van de registratie bij Raisin in het bonuscode-veld worden ingevoerd. De bonus kan alléén worden geclaimd wanneer de code tijdens de registratie is toegepast. Het is niet mogelijk om de bonus achteraf te claimen.
  2. Het veld om de bonuscode in te voeren, is alleen zichtbaar als klanten zich registreren via de actiepagina van Raisin. De link naar de actiepagina staat op deze pagina.
  3. De bonus wordt binnen 14 dagen nadat de nieuwe klant aan de criteria voldoet op de Raisin-rekening uitgekeerd.
    • Bij een depositorekening vindt de storting binnen 14 dagen na opening van de rekening plaats.
    • Bij een spaarrekening vindt de storting binnen 14 dagen na het verstrijken van de eerste 6 maanden van de rekening plaats.

Hoe werkt sparen bij Raisin?

Raisin is een spaarplatform waarop verschillende buitenlandse partnerbanken spaarrekeningen en -deposito’s aanbieden. Particuliere klanten kunnen een account aanmaken en vervolgens beginnen met sparen op één van de vele spaarproducten. Op deze pagina leggen we uitgebreid uit hoe Raisin werkt, hoe men een account kan aanmaken en hoe men kan beginnen met sparen bij Raisin.

Freedom24

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *