Dienstverlening

Bank.nl is onderdeel van TheConcept.bar uit Hengelo. TheConcept.bar vindt het belangrijk dat gebruikers eerlijke en onafhankelijke informatie te zien krijgen van alle banken die actief zijn in Nederland. Op deze website verzamelen we informatie van alle banken om de consument zo goed mogelijk te informeren bij het openen van een nieuwe bankrekening of het vinden van informatie over spaarproducten.

Onafhankelijk

Bank.nl is geen onderdeel van een bank. Wij zijn een onafhankelijke website en hebben de volledige controle over de inhoud van de teksten op deze website. Wij hebben op dit moment geen adverteerders die invloed zouden kunnen uitoefenen op de website.

We zijn een informatieve website en geven in geen enkel geval advies over bankproducten. Indien er wordt opgemerkt dat er toch advies wordt gegeven, dan verzoeken we de bezoeker om contact op te nemen door middel van ons contactformulier.

Hoe verdienen we geld?

Het is duidelijk dat er op Bank.nl op dit moment geen ruimte is voor adverteerders. Om onze redacteurs, ontwikkelaars en servers te kunnen bekostigen, vragen wij in een enkel geval een vergoeding voor een verwijzing naar een website die veel relevantie heeft en een goede aanvulling is op de content die wij maken. Indien de gebruiker een mogelijke relevante verwijzing heeft voor Bank.nl, kan deze ook contact met ons opnemen door middel van ons contactformulier op deze website.