Bank.nl geeft informatie en vergelijkt bankproducten in Nederland. Let op: Wij zijn geen financiële instelling of bank.

Dienstverlening

Bank.nl is onderdeel van TheConcept.bar uit Hengelo. TheConcept.bar vindt het belangrijk dat gebruikers eerlijke en onafhankelijke informatie te zien krijgen van alle banken die actief zijn in Nederland. Op deze website verzamelen we informatie van alle banken om de consument zo goed mogelijk te informeren bij het openen van een nieuwe bankrekening of het vinden van informatie over spaarproducten.

Bekijk het redactieteam van Bank.nl

Onafhankelijk

Bank.nl is geen onderdeel van een bank. Wij zijn een onafhankelijke website en hebben de volledige controle over de inhoud van de teksten op deze website.

In 2021 is er geen ruimte geweest voor adverteerders die konden adverteren op Bank.nl. Per 1 januari 2022 laten wij enkele adverteerders toe die een uitgelichte positie kunnen bemachtigen op onze website.

We zijn een informatieve website en geven in geen enkel geval advies over bankproducten. Indien er wordt opgemerkt dat er toch advies wordt gegeven, dan verzoeken we de bezoeker om contact op te nemen door middel van ons contactpagina.

Hoe verdienen we geld?

Sinds 2022 zijn er adverteerders die een uitgelichte positie kunnen bemachtigen. Om onze redacteurs, ontwikkelaars en servers te kunnen bekostigen, vragen wij in een enkel geval een vergoeding voor een verwijzing naar een website die veel relevantie heeft en een goede aanvulling is op de content die wij maken. Indien de gebruiker een mogelijke relevante verwijzing heeft voor Bank.nl, kan deze ook contact met ons opnemen door middel van ons contactpagina op deze website. Daarnaast kan het zo zijn dat er ook advertenties worden getoond door middel van banners. Deze worden geplaatst om onder meer onze redactie te kunnen bekostigen.

Voor meer informatie over de inhoud en controle van deze website is het mogelijk om contact op te nemen met info@bank.nl.

Let op: Bank.nl is een onafhankelijke vergelijkingswebsite en is geen onderdeel van een Nederlandse Bank.