Bank.nl geeft informatie en vergelijkt bankproducten in Nederland. Let op: Wij zijn geen financiële instelling of bank.

Contact

Bank.nl is een onafhankelijk platform waar meer informatie te vinden is over verschillende banken. Wij geven geen advies en bemiddelen niet. Voor vragen over bankproducten is het mogelijk om contact op te nemen met een financieel adviseur. Op de website van het Nibud staat meer informatie over het vinden van een passende adviseur. Op deze pagina is meer informatie te vinden over de dienstverlening. Wij zijn onderdeel van TheConcept.Bar (GB Concepts B.V.) in Hengelo. Op deze pagina is meer over onze organisatie te vinden en waar we geld aan verdienen. Er wordt ook doorverwezen naar de disclaimer van deze website.

Redactie van Bank.nl

Wie zijn wij?

Bank.nl is onderdeel van TheConcept.Bar.. Bank.nl informeert bezoekers zo volledig mogelijk over bankproducten en maakt het vergelijken van deze producten overzichtelijk. Er worden geen persoonsgegevens van bezoekers verzameld.

Bank.nl is onderdeel van TheConcept.Bar
KVK: 75835924
BTW: NL860413901B01

Tip de Redactie van Bank.nl

Stuur een e-mail of neem telefonisch contact met ons op. Let op: wij zijn een onafhankelijke informatieve website en hebben geen enkele directe relatie met een financiële instelling. Wij geven geen financieel advies en bemiddelen niet. Voor vragen over een financieel product kan men mogelijk contact opnemen met een financieel adviseur.

Oelerweg 28
7555GS Hengelo
Nederland

Let op: geen bezoekadres.

T. 074 23 40 800
E. info@bank.nl