Contact

Bank.nl is een onafhankelijk platform waar meer informatie te vinden is over verschillende banken. Wij geven geen advies en bemiddelen niet. Voor vragen over bankproducten is het mogelijk om contact op te nemen met een financieel adviseur. Op de website van het Nibud staat meer informatie over het vinden van een passende adviseur. Bank.nl is een niet-commerciële website. Op deze pagina is meer informatie te vinden over de dienstverlening.

Redactie Bank.nl

Claartje vogel

Claartje Vogel

Redacteur

Claartje Vogel is financieel-economisch journalist en eindredacteur. Zij heeft meer dan 10 jaar ervaring bij uiteenlopende media, van populaire vakwebsites tot landelijke nieuwszenders.
Expertises: ondernemerschap, innovatie en personal finance
Opleiding: master Journalistiek en Media, Universiteit van Amsterdam

Saskia Oegema

Saskia Oegema

Redacteur

Saskia Oegema is werkzaam als financieel tekstschrijver. Zij onderzoekt en schrijft voor verschillende websites in de financiële dienstverlening. Zowel haar Bachelor Bedrijfseconomie als haar Master in Economics – met als specialisatie Corporate Finance and Control – heeft ze behaald aan de Radboud Universiteit van Nijmegen.

Juul

Juul Dijkhuis

Redacteur

Al 25 jaar is Juul Dijkhuis actief in de financiële dienstverlening. In eerste instantie in de advisering, maar nu zet hij zijn kennis om in woorden. Er wordt vaak ingewikkeld gedaan over geldzaken, maar met een goede uitleg is het echt niet zo lastig.

Gabriel

Gabriel Baysoy

Financieel expert en oprichter

Gabriel Baysoy is financieel expert en oprichter van de onafhankelijke vergelijkingssite Bank.nl. Daarnaast actief als ondernemer en in het verleden verschillende bedrijven opgezet. Met Bank.nl hoopt hij bezoekers te voorzien van onafhankelijke informatie.

Wie zijn wij?

Bank.nl is onderdeel van TheConcept.Bar.. Bank.nl informeert bezoekers zo volledig mogelijk over bankproducten en maakt het vergelijken van deze producten overzichtelijk. Er worden geen persoonsgegevens van bezoekers verzameld.

Bank.nl is onderdeel van TheConcept.Bar
KVK: 75835924
BTW: NL860413901B01

Tip de Redactie van Bank.nl

  Oelerweg 28
  7555GS Hengelo
  Nederland

  Let op: geen bezoekadres.

  T. 074 23 40 800
  E. info@bank.nl