Bank.nl geeft informatie en vergelijkt bankproducten in Nederland. Let op: Wij zijn geen financiële instelling of bank.

Rabo TotaalPakket Gezamenlijk

7 augustus 2023

Veelgestelde vragen

Welke gezamenlijke betaalpakketten heeft Rabobank?

Rabobank heeft drie gezamenlijke betaalpakketten. Het Rabo TotaalPakket op deze pagina is het meest uitgebreide pakket. Daarnaast is er het Rabo BasisPakket Gezamenlijk. Dit gezamenlijke betaalpakket kost € 5,95 per maand en is net wat minder uitgebreid. Klanten profiteren hierbij bijvoorbeeld niet van 10% korting op de Doorlopende Reisverzekering van Interpolis. Het Rabo DirectPakket Gezamenlijk voor twee rekeninghouders is de voordeligste gezamenlijke rekening van Rabobank en kost € 4,35 per maand. Dit betaalpakket bevat geen creditcards en gerelateerde verzekeringen.

Kan ik mijn huidige betaalrekening omzetten naar een gezamenlijke rekening?

Ja, het is bij Rabobank mogelijk om een bestaande rekening om te zetten naar een gezamenlijke rekening. Dat kan door een tweede rekeninghouder aan de rekening toe te voegen. Op dit moment is het niet mogelijk om online een rekeninghouder toe te voegen. Daarvoor moeten klanten langskomen op een kantoor van Rabobank.

Kan ik papieren rekeningafschriften ontvangen?

Ja, met een Rabo TotaalPakket is het mogelijk om papieren rekeningafschriften te ontvangen. Wanneer de rekeninghouders ook toegang hebben tot online bankieren, kost een maandelijkse afschrift € 1,20 per maand. Zonder toegang tot online bankieren is een maandelijkse afschrift gratis. Een tweewekelijkse afschrift kost € 2,50 per maand en een wekelijkse afschrift € 5,40 per maand.