Bank.nl geeft informatie en vergelijkt bankproducten in Nederland. Let op: Wij zijn geen financiële instelling of bank.

Knab Zakelijk

Knab Zakelijk is een compleet zakelijk pakket voor zpp’ers en kleine bedrijven. Zzp’ers kunnen met deze rekening al hun geldzaken regelen voor een vaste prijs. Het pakket bestaat uit 5 betaalrekeningen en een onbeperkt aantal spaarrekeningen. Het pakket is uit te breiden met verschillende extra producten en diensten, zoals een creditcard of zakelijke verzekering. Daarnaast is een boekhoudkoppeling mogelijk. Een ander groot voordeel is dat de rekeninghouder elk jaar 500 gratis transacties mag verrichten. 

Kosten

Knab Zakelijk is een compleet pakket voor een vaste maandelijkse prijs. Toch zijn er een aantal producten en diensten waar extra kosten voor worden gerekend. Denk aan het gebruik van een creditcard of voor rood staan. De kosten en kenmerken van deze rekening zijn in onderstaand tabel weergegeven.

> Ga naar de website van de Knab Zakelijk

Meest gekozen pakket door starters en zzp’ers. Acties: 50% korting in het eerste jaar. €50 cadeau voor overstappers.

Jaarlijkse kosten€ 84,00 (€ 42,00 in het eerste jaar)
Betaalpas kosten€ 0,00
Tweede betaalpas kosten€ 0,00
Land van herkomstNederland
GarantiestelselDepositogarantiestelsel
Extra betaalrekening kosten€ 0,00
Inclusief creditcardNee
Prijs optionele creditcard€ 25,00
Bijschrijving € 0,10
Afschrijving € 0,10
Rente positief saldo 0,00%
Rood staan5,00%
Pinbetaling buiten eurogebied € 0,00
Wisselkoersopslag 1,00%
Mobiele appJa
Boekhoudkoppeling mogelijk Ja
IDEAL mogelijk Ja

> Ga naar de website van de Knab Zakelijk

Bijzonderheden 

Belangrijke informatie

Om gebruik te kunnen maken van dit pakket is een inschrijving van de KVK vereist. Dit pakket is alleen geschikt voor zzp’ers en kleine ondernemers. Bijvoorbeeld bv’s met één bestuurder of eenmanszaken. Dit pakket is niet geschikt voor bv’s met meerdere bestuurders, maatschappen, vofs, verenigingen en stichtingen of bedrijven met een jaaromzet boven de €2.000.000,-. 

Voor eenmanszaken met één of meer rekeninghouders geldt het maandbedrag van €7,-. Bv’s betalen een hoger maandbedrag, namelijk €9,- per maand (ongeacht het aantal rekeninghouders).

Na de 500 gratis transacties betalen rekeninghouders €0,10 per bij- of afschrijving.

FAQ 

Valt dit pakket onder het depositogarantiestelsel?

Dit betaalpakket valt onder Nederlands depositogarantiestelsel. Dit betekent dat het saldo tot €100.000 gedekt is bij faillissement van de bank. 

Kan ik rood staan?

Rood staan is bij deze bankrekening mogelijk. Bij Knab kunnen ondernemers tot 30 dagen rood staan. Rekeninghouders geven van tevoren aan vanaf welke rekening hij of zij het saldo wil laten terugboeken. Bij Knab kunnen rekeninghouders nooit meer rood staan dan het saldo op de zakelijke betaalrekening. Dit wordt Slim Saldobeheer genoemd. 

Kan ik een pinautomaat aanvragen?

Bij Knab.nl kunnen rekeninghouders van een zakelijke rekening een pinautomaat aanschaffen. Hier moeten rekeninghouders wel extra kosten voor betalen. Op de website zelf staan 2 verschillende pinautomaten, de Zettle Reader en de PinMobile.