Bank.nl geeft informatie en vergelijkt bankproducten in Nederland. Let op: Wij zijn geen financiële instelling of bank.

Wallester Business Platinum

14 augustus 2023

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik het saldo op de kaart aanvullen?

Het saldo op de rekening kan worden aangevuld door een bedrag over te boeken vanuit iedere bank die actief is in de Europese Economische Ruimte (EER) en Groot-Brittannië. Daarvoor zijn IBAN-gegevens vereist.

Heeft Wallester Business ook een gratis abonnement?

Ja, dat is Wallester Business Free. Dit is een gratis abonnement met 300 virtuele kaarten, een onbeperkt aantal fysieke kaarten, een Europees IBAN-rekeningnummer, boekhoudintegratie, subrekeningen en meer. Ondernemers met dit abonnement profiteren niet van gratis betalingen tussen rekeningen, krijgen geen persoonlijke accountmanager toegewezen en zien geen gedetailleerde analyses.

Is Wallester veilig en betrouwbaar?

Wallester Business garandeert de veiligheid van de tegoeden van cliënten op bankniveau volgens de internationale normen voor de verwerking van elektronisch geld (Electronic Money Regulations 2011). Deze normen gelden voor alle Europese financiële organisaties. Daarnaast werkt Wallester met een meerlagig beveiligingsbeleid van 3D-Secure 2.0. Dit beleid voldoet aan de vereisten van de PSD2-richtlijn en garandeert de veiligheid van online betalingen.