Bank.nl geeft informatie en vergelijkt bankproducten in Nederland. Let op: Wij zijn geen financiële instelling of bank.

Wallester Business Free

14 augustus 2023

Veelgestelde vragen

Is Wallester Business veilig?

Wallester Business garandeert de veiligheid van de tegoeden van haar cliënten op bankniveau volgens de internationale normen voor de verwerking van elektronisch geld (Electronic Money Regulations 2011). Deze normen gelden voor alle Europese financiële instanties. Daarnaast werkt Wallester met een meerlagig beveiligingsbeleid van 3D-Secure 2.0, dat voldoet aan de vereisten van de PSD2-richtlijn en de veiligheid van online betalingen garandeert.

Valt Wallester onder het depositogarantiestelsel?

Nee, Wallester valt niet onder een depositogarantiestelsel. Als Wallester failliet gaat, worden de tegoeden op de rekening niet gedekt. Bij banken met een depositogarantiestelsel zijn tegoeden op rekening tot € 100.000 per persoon per bank verzekerd.

Welke abonnementen heeft Wallester Business?

Naast Free heeft Wallester drie betaalde abonnementen. De goedkoopste daarvan is Premium voor € 199 per maand. Dit pakket heeft 3.000 virtuele kaarten. Daarna volgt Platinum voor € 999 per maand. Dit pakket bestaat uit 15.000 virtuele kaarten en heeft een persoonlijke accountmanager, gedetailleerde analyses en Wallester Visa Platinum Business-kaarten. Daarnaast is er Enterprise Suite. Dit is een aangepast pakket dat geheel naar wens kan worden ingericht.