Bank.nl geeft informatie en vergelijkt bankproducten in Nederland. Let op: Wij zijn geen financiële instelling of bank.

Wallester Business Enterprise Suite

14 augustus 2023

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van Enterprise Suite?

De kosten van Enterprise Suite hangen af van de producten en diensten die de ondernemer heeft gekozen. Het pakket kan namelijk geheel naar wens worden samengesteld en bevat daarnaast meerdere handige functionaliteiten. Er is dus geen eenduidig antwoord. Wel gelden de standaardkosten voor het zakelijke betalingsverkeer ook voor Enterprise Suite.

Is Wallester veilig?

Wallester Business garandeert de veiligheid van de tegoeden van haar cliënten op bankniveau volgens de internationale normen voor de verwerking van elektronisch geld (Electronic Money Regulations 2011). Deze normen gelden voor alle Europese financiële organisaties. Daarnaast werkt Wallester met een meerlagig beveiligingsbeleid van 3D-Secure 2.0. Dit beleid voldoet aan de vereisten van de PSD2-richtlijn en garandeert de veiligheid van online betalingen.

Heeft Wallester Business een gratis abonnement?

Ja, dat is Wallester Business Free. Dit is het minst uitgebreide pakket van Wallester. Het bestaat uit 300 virtuele kaarten, een onbeperkt aantal fysieke kaarten, een Europees IBAN-rekeningnummer, subrekeningen, boekhoudintegraties en meer.