Bank.nl geeft informatie en vergelijkt bankproducten in Nederland. Let op: Wij zijn geen financiële instelling of bank.

Tijdelijke bonusactie op spaardeposito’s van Raisin

Laatst bijgewerkt op: 22 juli 2024
Milou Ros Auteur:

Milou Ros is werkzaam als financieel tekstschrijver. Zij schrijft teksten voor verschillende websites in de financiële dienstverlening en heeft een Bachelor Journalistiek van Hogeschool Windesheim te Zwolle behaald.

Leestijd: 2 minuten
tijdelijke bonusactie termijndeposito raisin

Nieuwe en bestaande klanten van spaarplatform Raisin kunnen tijdelijk tot maar liefst € 1.000 aan bonus ontvangen. Om voor de actie in aanmerking te komen, moeten particuliere klanten een of meerdere termijndeposito’s met een looptijd van minimaal 2 jaar openen in de periode van 15 juli tot en met 26 augustus. Op de deposito(‘s) moet een totaalbedrag van minimaal € 50.000 staan. Hieronder worden alle voorwaarden toegelegd en wordt uitgelegd hoe men zich voor de actie kan aanmelden.

Voorwaarden van de tijdelijke actie van Raisin

Zowel nieuwe als bestaande particuliere klanten komen in aanmerking voor de tijdelijke bonusactie van Raisin. De klant moet binnen de actieperiode van 15 juli tot en met 26 augustus een of meerdere termijndeposito’s openen. De deposito moet een looptijd van minimaal 2 jaar hebben. Op de deposito(‘s) moet een totaal inlegbedrag van minimaal € 50.000 worden gestort om voor de actie in aanmerking te komen. Termijndeposito’s die binnen de actieperiode worden verlengd tellen mee voor de bonus. Flexibele spaardeposito’s, spaarrekeningen en spaarrekeningen met voorwaarden zijn van de actie uitgesloten.

Als iemand meerdere termijndeposito’s heeft geopend, worden de bedragen op deze deposito’s voor deze actie bij elkaar opgeteld. Men hoeft dus niet minimaal € 50.000 op één deposito te hebben staan. Het bedrag dat men aan bonus kan ontvangen, hangt af van de hoogte van het totaalbedrag. Hoe hoger het totale inlegbedrag, hoe hoger de bonus.

Om de bonus te ontvangen, moet men deze zelf actief claimen. Dit doet men door uiterlijk 26 augustus 2024 een e-mail te sturen naar klantenservice@raisin.nl met als onderwerp ‘topvorm1000’.

In de onderstaande tabel staat wat de hoogte van de bonus bedraagt voor ieder totaalbedrag.

Totale inlegbedragBonus
€50.000 – €99.999,99€100
€100.000 – €199.999,99€300
€200.000 – €299.999,99€500
€300.000 of meer€1.000

Registreren voor de bonusactie

Hieronder wordt in stappen uitgelegd hoe klanten in aanmerking kunnen komen voor de tijdelijke bonusactie van Raisin.

  1. Om voor de actie in aanmerking te komen, moeten nieuwe klanten zich voor 26 augustus 2024 registreren en een of meerdere termijndeposito’s met een looptijd van minimaal 2 jaar openen. Bestaande klanten moeten voor deze datum inloggen op hun account van Raisin en daar een nieuwe deposito openen.
  2. Tijdens de actieperiode van 15 juli tot en met 26 augustus 2024 moeten klanten een of meerdere termijndeposito’s met een looptijd van minimaal 2 jaar openen. Op de termijndeposito(‘s) moet een totaalbedrag van minimaal € 50.000 staan. Als iemand meerdere deposito’s heeft, worden de bedragen op deze deposito’s bij elkaar opgeteld.
  3. Wie aan de actievoorwaarden voldoet, moet uiterlijk 26 augustus 2024 een e-mail sturen naar klantenservice@raisin.nl met als onderwerp ‘topvorm1000’. Nieuwe klanten hoeven zich dus niet meteen na de registratie aan te melden.
  4. Wanneer Raisin beoordeelt dat men voldoet aan de voorwaarden, wordt de bonus eind oktober 2024 uitgekeerd op de persoonlijke rekening van Raisin.

Hoe werkt sparen bij Raisin?

Raisin is een spaarplatform waarop een groot aantal buitenlandse partnerbanken spaarrekeningen en spaardeposito’s aanbieden. Particuliere klanten kunnen een account aanmaken en vervolgens beginnen met sparen op één of meerdere van de vele spaarproducten die Raisin te bieden heeft. Op deze pagina leggen we uitgebreid uit hoe Raisin werkt, hoe men een account kan aanmaken en hoe men kan beginnen met sparen bij Raisin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *