Bank.nl geeft informatie en vergelijkt bankproducten in Nederland. Let op: Wij zijn geen financiële instelling of bank.

2,5 procent rente zonder stortingslimiet: het D-account van Freedom24

Laatst bijgewerkt op: 29 augustus 2023
Partner Auteur:
Leestijd: 2 minuten
header

In tijden van onrust op de markt, kan het verstandig zijn om het vermogen onder te brengen op een veilige en inflatiebestendige locatie. Om ervoor te zorgen dat het spaargeld niet alleen veilig is, maar ook effectief een passief inkomen genereert, is het mogelijk om het volgende in overweging nemen, het D-account van Freedom24.

Een Account om een maximaal passief inkomen te genereren

De D-account – is een speciaal type account op het Freedom24-platform dat beschikbaar is voor alle klanten. De beschikbare tegoeden op een D-account leveren een rente op van 2,5% in euro’s en 3,0% in dollars. Dit is veel hoger dan wat de meeste Europese banken momenteel aanbieden. Bovendien geldt er geen maximum voor de rente op de D-account. Het minimumsaldo om rente te ontvangen bedraagt slechts 150 euro of 120 Amerikaanse dollar.

banner

Veel mensen willen geen gebruik maken van spaarrekeningen of depositorekeningen, omdat dit soort producten meestal weinig flexibiliteit biedt en een lange periode nodig heeft voordat er een zichtbaar rendement is. Door deze trend te doorbreken, genereert de D-account een dagelijkse opbouw van het saldo, zodat de groei van het spaargeld in realtime te zien is. Deze functie is waarschijnlijk de belangrijkste reden waarom het Freedom24-product zich onderscheidt van de overige spaaropties.

Rentetarief (EUR)2,50% per jaar
Minimumbedrag om rente te ontvangen op (EUR)€150
Rentetarief (USD)3,00% per jaar
Minimumbedrag om rente te ontvangen op (USD)$120
Maximaal te ontvangen bedrag aan rente Onbeperkt
RenteopbouwDagelijks
Opbouwende rente Ja
Aanmaak en onderhoud van de accountGratis

Freedom24 – het platform met meer dan 350.000 klanten wereldwijd

Freedom24 is een Europese broker met meer dan een miljoen instrumenten voor beleggen en sparen. Omdat het deel uitmaakt van het internationale NASDAQ-genoteerde bedrijf Freedom Holding Corp, staat het onder toezicht van toonaangevende toezichthouders, zoals de BaFin, CySEC en SEC. 

banner

Freedom24 heeft een beoordeling van 4,7 uit 5 op Trustpilot, waardoor het een benchmark-platform is voor gebruikers. De transparantie, betrouwbaarheid en het hoge serviceniveau zorgen ervoor dat deze broker snel aan populariteit wint onder de Nederlandse klanten.

Een inkomen van 2,5% verdienen op het spaargeld

Om rente op het spaargeld te ontvangen, is het alleen nodig om te registreren bij Freedom24 en het D-account op te waarderen met een bankkaart of bankoverschrijving. 

De registratie duurt niet langer dan 10 minuten:

1. Ga naar de website van Freedom24 en klik op de knop “Rekening openen”.

2. Voer het e-mail en telefoonnummer in.

3. Upload een foto van het paspoort en voltooi de selfie-verificatie. 

4. Upload een nutsrekening als bewijs van de woonplaats.

In een paar minuten is het account geopend en is het mogelijk om het account op te waarderen, waarna de gebruiker direct kan beginnen met het verdienen van een dagelijks inkomen.

Naast de D-account krijgt elke Freedom24-klant automatisch een geopende beleggingsaccount. Vanaf de beleggingsaccount kunnen aandelen, ETF’s, Amerikaanse opties en andere handelsinstrumenten van de 15 grootste beurzen ter wereld worden gekocht en verkocht. Een andere exclusieve functie van de broker, is de mogelijkheid om te beleggen in nieuwe aandelen tegen hun initiële prijs. Houd er echter rekening mee dat beleggingen in effecten en andere financiële instrumenten altijd gepaard gaan met het risico op verlies van het kapitaal. 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *