Bank.nl geeft informatie en vergelijkt bankproducten in Nederland. Let op: Wij zijn geen financiële instelling of bank.

SNS ZZP Rekening

De SNS ZZP rekening is een betaalrekening met veel extra’s voor kleine ondernemers. De rekening bestaat uit een zakelijke betaalrekening, een betaalpas (SNS Wereldpas) en toegang tot internetbankieren (Mijn SNS Zakelijk). Daarnaast is de rekening makkelijk te combineren met een zakelijke spaarrekening. Met de SNS ZZP rekening houden ondernemers privé en zakelijk gescheiden. Dankzij de handige overstapservice stappen klanten soepel over naar SNS. 

Kosten

Ondernemers kunnen met de SNS ZZP Rekening 1000 transacties per jaar verrichten zonder extra kosten. Er zijn wel andere producten en diensten waar extra kosten voor in rekening worden gebracht. Een overzicht van alle kosten en kenmerken van de SNS ZZP Rekening staan in onderstaand overzicht.

Jaarlijkse kosten€ 95,40
Betaalpas kosten€ 0,00
Klantonderzoek kosten€ 18,00
Land van herkomstNederland
GarantiestelselDepositogarantiestelsel
Inclusief creditcardNee
Prijs optionele creditcard€ 32,50
Bijschrijving € 0,00
Afschrijving € 0,00
Rente positief saldo 0,00%
Rood staan9,0% t/m 11,5%
Pinbetaling buiten eurogebied € 0,30
Wisselkoersopslag 0,00%
Mobiele appJa
Boekhoudkoppeling mogelijk Nee
IDEAL mogelijk Ja

Bijzonderheden 

Belangrijke informatie

De ZZP Rekening van SNS is niet zo compleet als de Zakelijke Rekening van SNS. Zo is het bijvoorbeeld niet mogelijk om contant geld te storten of een winkelkassa aan te sluiten. Daarnaast zijn batchbetalingen en incasso’s ook niet mogelijk.

Wanneer een ondernemer deze extra diensten wel wil gebruiken, kan hij beter kiezen voor de SNS Zakenrekening.

Voor freelancers of starters is dit pakket zeer geschikt. Het is namelijk een goedkope en eenvoudige zakelijke rekening.

FAQ 

Zijn aankopen met de creditcard verzekerd?

De meeste spullen die met de SNS creditcard worden gekocht, zijn automatisch 180 dagen verzekerd tegen diefstal, verlies en beschadiging.

Voor wie is deze rekening geschikt?

Deze rekening is vooral geschikt voor kleine ondernemers die staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als eenmanszaak of bv. De rekening is niet geschikt voor ondernemingen met meerdere bestuurders.

Hoe open ik de SNS ZZP Rekening?

De SNS ZZP Rekening kan eenvoudig online worden geopend. Klanten kunnen een aanvraag doen middels een formulier in te vullen via de website van SNS. Hierbij moeten klanten zich kunnen identificeren. Na het verzenden van het formulier kan het tot 5 werkdagen duren voordat de rekening kan worden gebruikt.