Bank.nl geeft informatie en vergelijkt bankproducten in Nederland. Let op: Wij zijn geen financiële instelling of bank.

Rabo ZZP Rekening

28 juni 2023

Kosten voor klantonderzoek

Eenmanszaak€0,00
Besloten Vennootschap (BV)€8,00
Deze kosten worden maandelijks afgeschreven

Veelgestelde vragen

Wat houdt Rabo Startersvoordeel in?

Met Rabo Startersvoordeel profiteren beginnende ondernemers van veel voordeel. Starters zijn ondernemers die korter dan 1 jaar staan ingeschreven bij de KvK. Alle eurobetalingen (overboekingen en ontvangsten binnen SEPA-landen) zijn hiermee de eerste 6 maanden gratis. Als de onderneming een bv of vof is, worden er ook 6 maanden lang geen kosten voor klantonderzoek in rekening gebracht. Daarnaast is de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB) van Interpolis ZekerVanJeZaak 6 maanden gratis als deze via Rabobank wordt afgesloten. 

Hoe kan ik de Rabo ZZP Rekening aanvragen?

De ZZP Rekening kan eenvoudig online worden aangevraagd door zowel bestaande als nieuwe klanten. Bestaande klanten kunnen hiervoor op de website inloggen. Doordat veel van de benodigde gegevens dan al bekend zijn, gaat de aanvraag sneller.

Kan ik mijn boekhoudpakket aan de rekening koppelen?

Ja, het is mogelijk om een boekhoudpakket aan de Rabo ZZP Rekening te koppelen. Daarvoor brengt de bank maandelijks € 1,75 in rekening. Met deze koppeling kunnen ondernemers eenvoudig betaalopdrachten, informatie over het saldo en diverse zakelijke transacties over en weer uitwisselen. Zo is er altijd en overal toegang tot de actuele zakelijke administratie en wordt de boekhouding een stuk eenvoudiger.