Bank.nl geeft informatie en vergelijkt bankproducten in Nederland. Let op: Wij zijn geen financiële instelling of bank.

Rabo Zakelijke Rekening

28 juni 2023

Kosten voor klantonderzoek

Eenmanszaak, VOF en Maatschap€0,00
Vereniging & Stichting€3,00
Naamloze Vennootschap en Buitenlandse ondernemingsvormen€24,00
Besloten Vennootschap, Coöperatie, Commanditaire Vennootschap, Kerkgenootschap en Overige ondernemingsvormen€8,00
Deze kosten worden maandelijks afgeschreven

Veelgestelde vragen

Wat is Rabo Startersvoordeel?

Met Rabo Startersvoordeel profiteren beginnende ondernemers 6 maanden lang van veel voordeel. Starters zijn ondernemers die korter dan 1 jaar staan ingeschreven bij de KvK. Door deze actie zijn alle eurobetalingen en saldo- en rekeninginformatie gratis. Ook worden er geen kosten voor klantonderzoek in rekening gebracht bij alle rechtsvormen anders dan een eenmanszaak. Ook Rabo SmartPay, Rabo OnlineKassa en Rabo SmartPin zijn gratis indien de ondernemer deze afneemt. Daarnaast is de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB) van Interpolis ZekerVanJeZaak 6 maanden gratis als deze via Rabobank wordt afgesloten.

Heeft Rabobank ook een zakelijke spaarrekening?

Ja, dat is de Rabo BedrijfsSpaarRekening. Deze spaarrekening met variabele rente kan kosteloos en eenvoudig worden geopend samen met de Zakelijke Rekening. De spaarrekening kan ook later worden geopend.

Kan ik een extra zakelijke rekening openen?

Ja, dat kan. Een extra zakelijke rekening kost € 5,30 per maand en kan eenvoudig online worden aangevraagd. De betaalrekening komt in de Rabo App te staan, zodat ondernemers al hun rekeningen in één keer kunnen bekijken.