Bank.nl geeft informatie en vergelijkt bankproducten in Nederland. Let op: Wij zijn geen financiële instelling of bank.

Rabo BasisPakket

16 oktober 2023

Veelgestelde vragen

Welke andere betaalpakketten heeft Rabobank?

Voor particulieren heeft Rabobank drie verschillende betaalpakketten. Het Rabo DirectPakket is het goedkoopste pakket en bevat geen creditcard. Daarnaast is er het Rabo TotaalPakket. Dit is het meest uitgebreide betaalpakket en bevat een creditcard met een hoog bestedingslimiet. Voor ondernemers heeft Rabobank twee zakelijke betaalrekeningen en ook studenten en kinderen kunnen bij deze bank terecht.

Kan ik papieren rekeningafschriften ontvangen?

Ja, dat kan. Een maandelijkse afschrift kost € 1,20 per maand. Tweewekelijkse papieren rekeningafschriften kosten € 2,50 per maand. Ten slotte betalen klanten € 5,40 per maand voor wekelijkse afschriften. Daarnaast kunnen de rekeningafschriften online en in de app worden gedownload.

Kan ik gebruikmaken van een gratis overstapservice?

Ja, Rabobank biedt een gratis overstapservice aan. Rabobank stuurt dan alle bij- en afschrijvingen 13 maanden lang automatisch door naar de nieuwe betaalrekening. Ook zet de bank automatische incasso’s uit Nederland om naar het nieuwe rekeningnummer. Op papieren en digitale rekeningafschriften is te zien wie de klant zelf nog moet informeren over het nieuwe rekeningnummer.